VIL DU BLI OPPDATERT PÅ DE SISTE TRENDENE INNEN MARKEDSFØRING?

  Av: Thomas Holm - 12. november 2019

  VIL DU BLI OPPDATERT PÅ DE SISTE TRENDENE INNEN MARKEDSFØRING?

  Det eneste som er konstant er forandring. Klarer du å holde deg oppdatert på det siste innen digital markedsføring?

  Hvis du er ansvarlig for markedsføring av din bedrift kan jeg nå tilby skreddersydde foredrag og komme med råd, innspill og inspirasjon til hvordan du på best måte kan nå ut til målgruppen din.

  Du vil få innsikt i hvordan menneskers atferd har endret seg i takt med den teknologiske utviklingen – og hvordan det påvirker deg som markedsfører. Og viktigst av alt en bevisstgjøring rundt den nye kjøpsreisen. Endringen skjer nå.

  Book gratis foredrag

   

   

   

  Foredraget er lettbeint og underholdende, men med relevant substans. Klarer du å samle marked, salg, butikkmedarbeidere og ansatte får bedriften din et mer helhetlig innblikk i hvordan verden henger sammen fra ditt ståsted. Dette er hjelp til selvhjelp, kjære Markedssjef.

  Se hvordan det gikk da jeg ble spurt om å holde foredraget for Kolsås senter.

   

  Jeg heter Thomas Holm og har jobbet med rådgivning av digital markedsføring i 13 år. Gjennom denne perioden har jeg erfart den teknologiske utviklingen innenfor medier og kommunikasjon- på godt og vondt.

   

  Du som oss er opptatt av vekst – la meg få inspirere din bedrift til å skape det.

   

  KONTAKT MEG FOR ET GRATIS FOREDRAG

  Thomas Holm
  Thomas Holm

  Thomas er rådgiver i B17. Han har lang erfaring som foredragsholder og har drevet med salg av digital markedsføring siden 2006. Han mener salg og konverteringer kommer som en følge av gode historier og merkekjennskap.
  Thomas kan beskrives som energisk, empatisk og resultatorientert.
  Han er tvillingpappa og har en stor lidenskap for fluefiske.