KOMPETANSE OG KREATIVITET: SLIK KAN VI HJELPE DEG Å LYKKES PÅ FACEBOOK

  Av: Fanny Dehn Arvesen - 06. mai 2019

  KOMPETANSE OG KREATIVITET: SLIK KAN VI HJELPE DEG Å LYKKES PÅ FACEBOOK

  En sparringspartner med kompetanse på digital markedsføring, kreativitet, inspirasjon og analyse kan være en verdifull investering. For skal du og din organisasjon lykkes med digital markedsføring må dere inneha en rekke egenskaper og beherske flere ulike fagdisipliner.

  Kreativitet må for eksempel spille på lag med både strategi og analyse. I tillegg må man ha en oppdatert kompetanse om kunde- og brukerreiser, og hvordan disse kan oversettes til konkrete aktiviteter i de ulike kanalene. Ikke minst, bør man ha en oversikt over hvordan de ulike kanalene kan best spille på lag sammen. Det er nemlig først da man får maksimal uttelling for de investerte reklame- og markedskronene!


  Sparringspartner med bred kompetanse

  Den gode nyheten er at en helhetlig tilnærming til markedsarbeid kan gi svært vært gode resultater, selv uten de store budsjettene. Den store fordelen med digital markedsføring er nemlig at dette byr på unike muligheter til å servere skreddersydde budskap til nøye utvalgte målgrupper.  


  Én av de mest effektive digitale markedsføringskanalene vi har i dag er det svært populære sosiale medier-nettverket Facebook. Dette er én av de mest besøkte nettsidene på internett i hele verden, ifølge Alexa. Hele 2,3 milliarder mennesker har profil på Facebook. Av dem befinner omkring 3,4 millioner seg i Norge.


  Facebook har i løpet av sine 15 år også utviklet et velfungerende og avansert annonsesystem. Her har du utallige segmenteringsmuligheter for å finne frem til akkurat de brukerne du er på jakt etter. Du har også mange ulike annonseformater å leke deg med. Mange av disse er spesialtilpasset for mobil eller optimalisert for å stimulere til spesifikke handlinger som “kjøp her”, "bestill her", "reserver" osv.


  Synes du det er vanskelig å komme i gang med Facebook-annonsering? Eller trenger du hjelp med å effektivisere ditt eksisterende kampanjeoppsett? Vi i B17 Media spesialiserer oss på digital markedsføring. Vi etterstreber hver dag å være en god og klok sparringspartner for våre kunder. Derfor bruker vi også mye tid på å sette oss inn i din hverdag og utfordringer, lære mer om kundene dine og bransjen dere tilhører.

   

  TRENGER DU EN MARKEDSASSISTENT? KONTAKT OSS


  Inspirasjon og digital kompetanse

  Hos oss får du en dedikert rådgiver som følger deg hele veien. Fra den første kaffekoppen og idéene dere har til utarbeidelse av kampanjeaktiviteter og optimalisering og evaluering i etterkant. Basert på deres behov og ønsker, setter vi sammen et fagteam; nøye utvalgt for å svare på deres utfordringer.


  Våre spesialister har lang og variert erfaring med digital annonsering og synlighet. Vi hjelper dere å kartlegge kundereisen og identifisere de digitale møtepunktene der deres selskap kan utgjøre en forskjell i kundenes liv.


  Facebook er slik sett en verdifull kanal for å treffe brukerne der de er. Her bistår vi med planlegging og oppsett av kampanjer, rettet mot nettopp de målgruppene dere ønsker å nå. Kontinuerlig oppfølging og justering av annonseløpene basert på leveranser sørger for at dere får til enhver best mulig verdi for de investerte midlene.


  Vi bistår selvsagt også med å vurdere kanalmiksen og finne frem til de mest effektive flatene for det budskapet dere skal nå ut med. Det kan være å jobbe med økt synlighet organisk i Google via søkemotoroptimalisering (SEO), betalt synlig via Google Ads eller tilleggsannonsering gjennom andre annonsenettverk eller sosiale medier-kanaler.

  Les også: 4 måter B17 Media kan hjelpe deg med leadsgenering via Google Ads

  Lønnsom kreativitet

  For å nå ut og virkelig treffe med budskapet ditt kreves det en solid innholdskompetanse. Våre innholdseksperter kan hjelpe deg å forvandle forretnings- og markedsstrategi til konkrete og skreddersydde aktiviteter.


  Kreativitet er nemlig selve nøkkelen til å lykkes på Facebook. Her konkurrerer mange andre annonsører om brukernes oppmerksomhet. Vi besitter den nødvendige spesialkompetansen og erfaringen som kreves for å lage innhold som skiller seg ut. Sammen finner vi frem til kampanjemålsettinger, som vi så oversetter til tekst, bilder, video og infografikk.


  B17 Media sørger også for å lage gode Facebook-annonser, der tekst og det visuelle jobber sammen for best mulig måte å kommunisere med ditt utvalgte publikum. Vi tilpasser det visuelle uttrykket og språket ettersom vi ser hvordan de definerte målgruppene reagerer på og engasjerer seg i annonsene dine. Alt det vi lærer deler vi selvsagt med deg, slik at du får enda bedre innsikt i atferden til dine eksisterende og potensielle kunder.


  Analyse, innsikt og teknisk oppsett

  Noe av det som gjør Facebook-markedsføring så kraftfullt er muligheten til å optimalisere annonsene underveis, samt hente ut detaljert statistikk om blant annet brukeratferd og konverteringer. B17 Media har et sterk analyse- og innsiktsmiljø, som våre kunder setter stor pris på. 


  Vi kan bistå med å innhente informasjon om ditt kundesegment, bransjen og markedet. Dette gir oss et godt grunnlag for å lage effektive og lønnsomme Facebook-kampanjer. Ved hjelp av dataanalyse kan vi finne frem til de mest lønnsomme medieinvesteringene på tvers av dine aktiviteter og hjelpe deg å prioritere ressursene.


  Trenger du hjelp med teknisk oppsett, for eksempel for å installere sporingskoden Facebook-piksel på nettsidene dine, hjelper vi gladelig til. Vi har også mye erfaring med å tilpasse informasjonsarkitekturen og den tekniske koden på nettstedet. Dermed kan vi være sikre på at brukerne får en best mulig opplevelse av din merkevare også etter at de forlater Facebook. Akkurat som vi A/B-tester kampanjene vi setter opp på Facebook, kan vi også gjøre tilsvarende tester på nettstedet ditt for å kontrollere at du har det mest optimale oppsettet.


  Vil du komme i gang med markedsføring på Facebook og andre digitale kanaler? Kom innom oss på en kaffe, eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi holder til på Billingstadsletta 17. 

   

  trenger du en markedsassistent

  Fanny Dehn Arvesen
  Fanny Dehn Arvesen

  Fanny jobber som strategisk rådgiver. Hun har studert grafisk design på Norges kreative fagskole og har en bachelor som tekst- og skribent på Westerdals. Fanny har en unik evne til å utvikle ide/konsept som treffer målgruppen. Hun brenner for god design og tekst. Før jobb finner du henne som regel på sin daglige løpetur i skogen.