ERIK ER VÅR NYANSATTE FILMPRODUSENT

  Av: Kristin Kongslie - 14. november 2019

  ERIK ER VÅR NYANSATTE FILMPRODUSENT

  Vi har endelig fått vår egen filmprodusent i B17 Media. Han heter Erik Vangsnes og har allerede vært ute på flere oppdrag for våre kunder. Bli bedre kjent med han her. 


  Erik er oppvokst i Asker og har filmfaglig utdannelse fra Høyskolen Kristiania. Han har en brennende lidenskap for alle typer fotografi og et stort engasjement for innholdsproduksjon. Han mener at film, med alle sine virkemidler, er en god metode for å oppnå tillit i sitt kundesegment.

  Erik er nyutdannet, men har erfaring som freelance med produksjon til TV for Tellus Works og til sosiale medier for Ali Kaffe. Den siste tiden har han vært selvstendig næringsdrivende fotograf, filmfotograf og klipper. 

  I tillegg til å være en filmentusiast er Erik interessert i det meste som er nytt og spennende og har blant annet vært aktiv fritidsdykker, fører av motorsykkel og globetrotter. Som person mener Erik det er viktig å holde sine kanaler åpne og alltid være villig til å lære nye ting.

   

  Erik kommer til å tilføre byrået helt nye kvaliteter

  Erik passet perfekt inn i den rollen vi søkte. Han har utdannelse fra en av de bedre fagmiljøene innen kreativitet og film og har allerede jobbet for noen av de større merkevarene i Norge.

  Det er også en stor fordel at Erik hadde jobbet med filminnhold for markedsføring og kommunikasjon og forstår hvordan disse historiene godt kan formidles. Erik kommer til å tilføre oss helt nye kvaliteter og styrke vår posisjon som en totalleverandør innenfor digital markedsføring.

   

  B17 Media har laget promo for Porsche

  I forbindelse med åpning av det splitter nye Porschesenteret på Billingstad ble Erik ble invitert til å filme senteret. Slik kan det gjøres hvis du ønsker å lage en promo for ditt showroom.   KONTAKT OSS OM VIDEOMARKEDSFØRING

  Kristin Kongslie
  Kristin Kongslie

  Kristin Kongslie er ansvarlig for inbound marketing og B17-bloggen i byrået. Hun har utdannelse innen markedskommunikasjon fra BI og har solid erfaring fra markedsavdelinger. Kristin er kjent for sin struktur og gjennomføringsevne. Hun brenner for gode historier og formidling.