ER DU EN LEKEN OG KREATIV FILMFOTOGRAF?

  Av: Anders Berg - 30. september 2019

  ER DU EN LEKEN OG KREATIV FILMFOTOGRAF?

  B17 Media er i vekst og er nå på utkikk etter å komplementere produktporteføljen vår med inhouse videoproduksjon. Er du en ung, kreativ filmfotograf som kunne tenke deg å jobbe deltid med oss og våre kunder?

  Som et fullservice mediebyrå, med vekt på nærhet og kvalitet, har B17 Media etablert et fagmiljø i fellesskap med annonsører i regionen, hvor vi tenker nytt og kreativt. For at vi skal være nytenkende og kunne tilby våre kunder de beste løsningene, har vi behov for en filmfotograf som kan ta på seg store og små oppdrag fortløpende. Filminnholdet vil planlegges, filmes, produseres og redigeres sammen med byråets rådgivere. De vil i all hovedsak distribueres på sosiale medier og muligens YouTube.

   

  Nysgjerrighet og pågangsmot er viktige egenskaper

  Vi ser etter deg som kanskje enda studerer film og har en forståelse av at det er de gode historiene som skiller et selskap fra et annet. Vi trenger deg som vil være med å fortelle disse historiene. Du må evne å fange øyeblikkene i en arbeidssituasjon og bruke de riktige virkemidlene for at filmene oppfattes som troverdige.

  Hos oss får du hyggelige og dyktige kolleger i et uformelt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og mye ansvar. Vi vil oppfordre deg til å uttrykke deg selv i din produksjon og være leken i utformingen! Vi tror at nysgjerrighet og pågangsmot vil være bærende for våre kolleger, derfor ønsker vi å finne noen med de rette holdningene som er villig til å lære.

   

  Vil du søke?

  Send oss gjerne en showreel og en filmsnutt der du presenterer deg selv og forteller hvordan du kan passe inn hos oss. Søknaden kan sendes til anders@b17.no.  Spørsmål kan rettes til Anders på telefon 909 17 995

  Anders Berg
  Anders Berg

  Anders er tilflyttet nordlending og jobber som strategisk rådgiver og kundeansvarlig i byrået. Han har utdannelse fra Høyskolen Kristiania med bachelor i Innovasjons- og forretningsutvikling. Anders brenner for nytenkende markedsføring og er sjeldent redd for å presentere nye konsepter. Han har jobbet spesielt mye med markedsføring rundt boligutvikling for Veidekke Eiendom. Som erklært sportsfantast og tidligere håndballspiller følger han med på det meste som inneholder en ball, samt sykkel og vinteridrett. Ellers bruker han mye tid i skog og mark med beaglen Bobby!