B17 ANSETTER LEDER FOR KUNDESTRATEGI OG FORRETNINGSUTVIKLING

  Av: Kristin Kongslie - 28. februar 2020

  B17 ANSETTER LEDER FOR KUNDESTRATEGI OG FORRETNINGSUTVIKLING

  Strategisk rådgiver for B17, Anders Berg er ansatt som leder for kundestrategi og forretningsutvikling.

  Når B17 nå oppretter en ny stilling i selskapet er det fordi vi ser behovet for et målrettet kundeorientert fokus. I en svært konkurranseutsatt bransje er det forståelsen av det nære som er avgjørende for hvor høy kvalitet vi kan skape i en leveranse. Dette er lettere sagt enn gjort!


  Tillit er universelt

  Kundeorientert tilnærming handler om å sette mennesket og menneskelige relasjoner i forsetet. På samme måte som at ikke alle mennesker kommer like godt overens, er det heller ikke slik at alle typer kunder passer inn i hvilket som helst byrå.

  “Tjenestene vi tilbyr er i bunn og grunn de menneskene og kompetansen som er tilgjengelig for kundene våre. I det ligger det at det er mennesker som skal samarbeide med hverandre og for at resultatet skal bli bra må tilliten være på plass. Hverken kundene våre eller vi er tjent med et samarbeid som ikke har tillit som fundament. Vi mener at dette gjelder for alle relasjoner både privat og i næringsliv” sier daglig leder, Ulf Kvalvik.

  anders-berg-b17mediaIfølge Anders Berg vil det viktigste i forretning i 2020 og fremover være mennesker. "Siden informasjon er mer tilgjengelig enn noen gang handler vi ikke lengre med hodet, men mer med følelser og intuisjon. Den eneste måten du kan nå inn i hjertet til mennesker er ved å fortelle dem ekte og ærlige historier". 

  Anders Berg har lang erfaring fra kunde- og byråsiden og har en unik evne til å se kunder. Hans sterkeste egenskap er å finne frem til hva er viktig for å løse kundenes utfordringer. Han leter etter ekte historier og han evner å se om B17 og våre kunder kan skape magi. Anders er reflektert, ærlig og god på kommunikasjon. Dette er egenskaper som er utrolig viktige for å skape suksesshistorier som våre kunder husker, føler og deler med andre.

  Anders trer nå inn en ny rolle hvor han skal ha ansvaret for byråets produktmiks, samtidig som at han skal utvikle en velorganisert arbeidsmetodikk mot byråets strategiske kunder.

  “Siden Anders kom til oss i høst har han tatt ansvar utover hans rolle og spesielt løftet oss på arbeidsmetodikken rundt våre strategiske kunder. Vi ser også at hans innovative kraft kan gi oss et løft rundt utviklingen av nye produkter og tjenester; samtidig får ha tilliten til å bidra i byråets markedsarbeid. Ved å løfte dette får våre kunder muligheter og rammer de tidligere ikke visste fantes” sier daglig leder Ulf Kvalvik.


  Vil du ha smakebit på hva du kan forvente av et samarbeid med oss, bli med inn da vel 😊

  innsikt ogggsgsa

  innnnn

  Innsikt og analyse

  I følge SSB bruker vi nordmenn i snitt 15 timer og 21 minutter av døgnet ved eller i boligen vår. Lang tid ja, men kjøpsreisen for anskaffelse av ny bolig er lenger – mye lenger. Så hvordan skal eiendomsutviklerne skaffe leads til sine boligprosjekter? 

  Innsikt & analyse

  Kristin Kongslie
  Kristin Kongslie

  Kristin Kongslie er ansvarlig for inbound marketing og B17-bloggen i byrået. Hun har utdannelse innen markedskommunikasjon fra BI og har solid erfaring fra markedsavdelinger. Kristin er kjent for sin struktur og gjennomføringsevne. Hun brenner for gode historier og formidling.