EN JULEGAVE FRA B17

  Av: Ulf Kvalvik - 20. oktober 2020

  EN JULEGAVE FRA B17

  Vi ønsker å gi bort en julegave til en lokal bedrift i Asker og Bærum som har hatt en spesiell betydning for ansatte, kunder eller nærmiljøet i 2020.


  Året vi er inne i har vært spesielt på mange måter. Pandemien som traff oss i mars har ført til store ringvirkninger i næringslivet, og for mange bedrifter har det siste halvåret vært preget av stor usikkerhet. Derfor ønsker vi å gjøre noe hyggelig for en lokal bedrift som har fortjent litt ekstra oppmerksomhet frem mot jul. Vi ønsker at Asker og Bærum fortsatt skal være et rikt og mangfoldig næringsliv. 

  Julegaven vi gir bort består av alt du trenger for å kunne lage en vellykket markedskampanje i desember. Bedriften vi ser etter er lokal, gir noe tilbake til nærmiljøet og utgjør en forskjell for sambygdinger.

   

  Jobber du i denne bedriften, eller kjenner du noen som fortjener ekstra oppmerksomhet frem mot jul? 
  Klikk deg inn her for å lese mer om julegaven og for å nominere din favoritt. 

    
  Ulf Kvalvik
  Ulf Kvalvik

  Ulf er daglig leder av byrået. Han har utdannelse fra Norges informasjonsteknologiske Høyskole og har i tillegg tatt en MBA i Strategi og Ledelse fra Norges Handelshøyskole. Ulf er god på å stake ut en kurs og finne nye stier, både på jobb, men gjerne også på sykkel.