ER DU VÅR DIGITALE SPYDSPISS?

  Av: Thomas Holm - 19. juni 2019

  ER DU VÅR DIGITALE SPYDSPISS?

  Er du genuint interessert i digitale gode løsninger, markedsføring, nye medier og trender? Vil du bruke din kunnskap og interesse for markedsføring til å hjelpe virksomheter med å skape vekst? I så fall er vi interessert i å komme i kontakt med deg!

   

  Mediebyrået B17 Media ser etter et digitalt hode som skal jobbe som rådgiver for små og store annonsører. Hos oss vil du få en variert hverdag og jobbe med kunder i alle mulige bransjer, fra startups til eiendomsinvestorer og bilforhandlere. Du vil blant annet jobbe med produkter som handel innenfor små og store kapitalvarer, retail, boligprosjekter og IT-løsninger.

  Ditt talent som rådgiver, sparringspartner og kollega vil bli høyt verdsatt blant oss i byrået. Vi er i vekst og trenger hjelp av deg til å dra byrået opp til neste nivå!

   

  Motivasjon og innstilling er våre viktigste krav 

  Du vil jobbe ”hands-on” med digitale markedsaktiviteter og være særlig ansvarlig for vekst av eksisterende kunder. Hvis du har erfaring fra porteføljesalg er det en fordel, men din innstilling og fremgangsmåte er langt viktigere.  

  Du vil være vår digitale spydspiss, bistå kunder og vårt interne salgsteam med analyser og rådgivning med spesiell vekt på kundetilfredshet.  Som person er du glad i relasjonsbygging med kunder og innehar solid presentasjonsteknikk. Du har guts og trives foran et publikum.

  Performance marketing, Hubspot, inbound marketing, content marketing, SOME, SEO, SEM, CPM, CPC, CTA og RTB. Dette er begreper du kjenner godt til. Du holder deg oppdatert på nye medier og markedsføringsmetoder på nett. Om du ikke enda har sertifiseringer innen Google, Facebook og Hubspot så ønsker vi at du tar de hos oss.

  Bare gjør det

  I B17 er det stort rom for å ta egne beslutninger. Vi bare gjør det og det antar vi at du også gjør. Vi trenger en som er trygg på egne avgjørelser, en som håndterer høyt tempo og som trives med at det skjer mye rundt seg. 

  Høres dette ut som et sted du kunne tenke deg å jobbe? Søk da vel!

  Les mer om stillingen her. 

   

  Thomas Holm
  Thomas Holm

  Thomas er leder for innovasjon og effekt i B17 Media. Han har lang erfaring som foredragsholder og har drevet med salg av digital markedsføring siden 2006. Han mener salg og konverteringer kommer som en følge av gode historier og merkekjennskap.
  Thomas kan beskrives som energisk, empatisk og resultatorientert.
  Han er tvillingpappa og har en stor lidenskap for fluefiske.