STILLINGSUTLYSNING: ER DU VÅRT NYE DIGITALE FOTAVTRYKK?

  Av: Anders Berg - 20. oktober 2020

  STILLINGSUTLYSNING: ER DU VÅRT NYE DIGITALE FOTAVTRYKK?

  Vi ser etter en som kan være med å sette sitt avtrykk på vår performance marketing og som kan bistå våre nye og eksisterende kunder med analyse og rådgivning. En relasjonsbygger med faglig tyngde og guts som er villig til å ta i litt ekstra for å lykkes.


  Er det kanskje deg?

  Vi er i vekst og ser etter et digitalt hode som vil jobbe som rådgiver for byråets viktigste kunder. Vi trenger deg til å dra byrået til neste nivå! Hos oss vil du få en variert hverdag, kompetente kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir høyt verdsatt.

  Ulf Kvalvik er daglig leder for byrået. Han er tydelig på hvem han ønsker inn i den nye rollen;
  "For oss er det viktig å bygge sterke team. Derfor ser vi etter en person som er god med relasjoner".

  En do`er som tar ansvar

  I B17 er det stort rom for å ta egne beslutninger. Vi trenger en som er trygg på egne avgjørelser, en som håndterer høyt tempo og som trives med at det skjer mye rundt seg. Du må ha gode samarbeidsevner, være proaktiv og ta ansvar for fremdrift og progresjon. En nysgjerrig og positiv person som er glad i mennesker og som trives med å være en rådgiver og støttespiller. Stillingen krever at du er strukturert, nøyaktig og selvstendig, og at du evner å ha flere prosjekter på gang samtidig.

   

  Faglig oppdatert og sulten etter utfordringer

  Vi ønsker at du har solid erfaring fra salg/rådgivning av digital markedsføring og performance marketing. Stillingen krever at du er oppdatert på nye medier og markedsføringsmetoder på nett, og har god kjennskap til begreper som performance marketing, Hubspot, inbound marketing, content marketing, SOME, SEO, SEM, CPM, CPC, CTA og RTB. Kjenner du til annonseplattformer som Adform, Google Ad Manager, Google Analytics, Facebook Business Manager, Snapchat Marketing API, LinkedIn Campaign Manager eller Hubspot, er det også en bonus. 

  "Manglende sertifiseringer og opplæring kan vi få på plass etter ansettelse. Det viktigste for oss er at de som jobber hos oss gleder seg til å gå på jobb, og deler samme verdisett og filosofi som oss. Det er da vi oppnår de gode resultatene", sier Ulf. 

   

  Hvem er vi?

  B17 er et byrå som har skapt et fagmiljø i fellesskap med kunder, hvor vi tenker nytt, utradisjonelt og kreativt. Vi opererer i kategorien innhold og kommunikasjonsbyrå. Vår viktigste oppgave er å inspirere selskaper til å fortelle deres historie slik at ansatte og kunder føler lojalitet. Selskapet har som mål å utvikle verdier gjennom å skape og formidle ekte, nære og ærlige historier. 

  Høres dette ut som et sted du kunne tenke deg å jobbe? Les mer og søk her!

   

  Noe av det vi har jobbet med kan du se i vår showreel.    

  Anders Berg
  Anders Berg

  Anders er tilflyttet nordlending og jobber som strategisk rådgiver og kundeansvarlig i byrået. Han har utdannelse fra Høyskolen Kristiania med bachelor i Innovasjons- og forretningsutvikling. Anders brenner for nytenkende markedsføring og er sjeldent redd for å presentere nye konsepter. Han har jobbet spesielt mye med markedsføring rundt boligutvikling for Veidekke Eiendom. Som erklært sportsfantast og tidligere håndballspiller følger han med på det meste som inneholder en ball, samt sykkel og vinteridrett. Ellers bruker han mye tid i skog og mark med beaglen Bobby!