MØT VÅR NYE DIGITALE SPYDSPISS

  Av: Kristin Kongslie - 11. oktober 2019

  MØT VÅR NYE DIGITALE SPYDSPISS

  B17 Media kan glede seg over nok et tilskudd til byrået. Den 1. september startet Anders Berg opp som strategisk rådgiver. Han vil være et viktig bindeledd mellom kunde og vår produksjonsavdeling.


  Nordlending med stor interesse for nytenkende markedsføring

  Anders er tilflyttet nordlending med utdannelse fra Høyskolen Kristiania. Der har en han bachelor i Innovasjons- og forretningsutvikling. Anders har stor interesse for nytenkende markedsføring og er sjeldent redd for å presentere nye konsepter. Han elsker innholdsmarkedsføring og mener det er like viktig å bygge tillitt hos sine kunder, som hos sine venner og partnere. Derfor mener Anders at det er de gode historiene, som mennesker ønsker å kjenne seg igjen i, som gir gode og langvarige kundeforhold.

  En uredd sportsfantast 

  Fra tidligere arbeidsforhold i Veidekke Eiendom og Idium, har Anders god erfaring med digital markedsføring for store aktører som Equinor, Akademiet Utdanning og Fast Food Service Norge. Spesielt innenfor bransjen eiendom kan Anders være et solid bidrag når det kommer til markeds- og salgsstrategi for boligprosjekter.

  Under studietiden var han i tillegg studentrepresentant og styremedlem på Høyskolen Kristiania. Her jobbet han med å fremme studenters rettigheter og var sentral i sammenslåingen av 3 fakultet samt opprettelsen av et karrieresenter.

  I tillegg til å være en erklært sportsfantast og tidligere håndballspiller som følger med på det meste som inneholder en ball, samt sykkel og vinteridrett, bruker han mye tid i skog og mark med Beaglen Bobby!


  Vi er glade for å ha Anders med på laget!

  Har du lyst til å slå av en prat med Anders? Han vil gjerne diskutere utfordringer du har rundt din digitale markedsføring. Send han en epost på anders@b17.no eller ring han på telefon 909 17 995

   

  Kristin Kongslie
  Kristin Kongslie

  Kristin Kongslie er ansvarlig for inbound marketing og B17-bloggen i byrået. Hun har utdannelse innen markedskommunikasjon fra BI og har solid erfaring fra markedsavdelinger. Kristin er kjent for sin struktur og gjennomføringsevne. Hun brenner for gode historier og formidling.