4 FORDELER VED Å SAMARBEIDE MED B17 MEDIA

  Av: Sondre Sandvik - 23. januar 2019

  4 FORDELER VED Å SAMARBEIDE MED B17 MEDIA

  Behøver du hjelp til å generere flere leads slik at du kan få flere kundeavtaler? Eller kanskje øke bedriftens digitale synlighet? Nettopp dette kan B17 Media hjelpe deg med. Her er fire fordeler ved å samarbeide med oss.


  Er du synlig på nett, men sliter med å tilby noe verdifullt til dine potensielle kunder? Har du gode produkter og betingelser, men sliter med å få frem budskapet? I B17 Media har vi hjulpet bedrifter som Motor Forum, OBOS, Comfort og Bavaria med å bli mer synlig og få flere leads og kunder ved hjelp av målrettet og effektiv markedsføring.


  Men hvorfor skal du velge å samarbeide med akkurat oss? Her er fire gode grunner:

  Hvorfor samarbeide med oss i B17 Media?

  1) Du får personlig og tett oppfølgingB17 Media_Contact us

  Når du begynner å samarbeide med oss i B17 Media får du en strategisk rådgiver som holder i prosjektet - og kommunikasjonen med deg - fra start til slutt. Du får dermed en fast kontaktperson som gir alt for at du skal få best mulige resultater.

  Den tette oppfølgingen og personlige relasjonen gjør at du enkelt får tak i oss når du trenger det som mest. Du får også god, tilpasset rapportering på resultater slik at du vet akkurat hva slags avkastning du får av investeringen.


  2) Vi leverer en god totalleveranse – alt fra rådgivning til annonseproduksjon og analyse
  B17 Media_Advertising

  Vi jobber for at du skal få bedre resultater av markedsføringen, derfor holder det ikke at vi er gode på kun produksjon eller bare rådgivning. Vi skal også være best på analyse. For å sikre dette har vi spesialister innenfor alle tre områder.


  Rådgivning sikrer at vi kan levere den beste løsningen for hver enkelt kunde ved å tilpasse leveransen etter spesifikke behov. Gjennom analyse og innsikt sikrer vi at du som kunde får igjen de pengene du investerer hos oss – og at du får se det selv: svart på hvitt.


  Les mer om våre tjenester her.


  3) Vi bruker Google strategisk i samspill med annen markedsføring
  B17 Media_Google

  For å hjelpe bedrifter med å bygge merkevare og generere flere leads, bruker vi Google-annonsering sammen med andre typer markedsføringstiltak som eksempelvis sosiale medier, annonsebanner og print for å oppnå best mulig resultat.


  Vi holder oss hele tiden oppdatert, både på Googles produkter og andre trender, for å kunne tilpasse innhold og annonsering til nye måter å markedsføre på, eller nye funksjoner i Google. Ikke minst er vi raske på å oppdatere annonser dersom det kommer endringer – vi er alltid frempå for å teste de nye mulighetene Google gir oss.


  Selger du biler, og trenden viser at folk flest søker etter “beste bilforhandler i nærheten av meg”, er vi kjapt ute med å fortelle deg om dette slik at vi kan tilpasse dine annonser til disse funnene.

  Les også: 4 måter du kan selge flere biler ved hjelp av Google Ads


  4) Vi har kompetanse innenfor merkevarebygging, leadsgenerering, analyse og tekst, foto & film
  B17 Media_Analyze

  For å hjelpe deg med å få flere kunder, analyserer og identifiserer vi hva dine kunder søker etter på dine hjemmesider. På denne måten kan vi påvirke ditt kundesegment på riktig tidspunkt, med rett budskap – og slik løfter vi din merkevare og øker ditt salg.


  Vi i B17 Media leverer markedsføring i alle ledd av kjøpsreisen og er bevisste på når, hvor og hvem vi påvirker med ulike typer kommunikasjon. Vi skalerer markedsføringen ut fra ditt budsjett og målgruppe slik at du slipper å betale for mer enn du må, men samtidig oppnår gode resultater.  Har du lyst til å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå bedre synlighet gjennom digital annonsering i Google? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat – vi stiller alltid med fersk kaffe og vil gjerne høre mer om dine utfordringer. 

   

  New call-to-action

  Sondre Sandvik
  Sondre Sandvik

  Sondre er vår Head of Performance med ansvar for oppsett og optimalisering av annonsering i eksterne kanaler. Han brenner for å oppnå gode resultater på vegne at sine kunder. Sondre har en bachelorgrad i medievitenskap med fordypning i visuellemedier fra NTNU. Han har også en fagutdanning innen fotografi ved Norges Kreative Fagskole. Når Sondre ikke er på jobb tilbringer han tiden sammen med hunden sin Mynte. Sondre beskrives best som effektiv, analytisk og nerd.